reede, 20. jaanuar 2017

Pipi rühma matk jõuluturule

7. detsembril võtsid Pipid ette matka Raekoja platsil asuvale jõuluturule. Oma teekonda alustati lasteaia lähistel asuvast trollipeatusest, kus oodati õiget trolli, millega sõita Balti jaama peatusesse. Trolli sõit läks väga hästi. Lapsed olid tublid ja pidasid sõidu ilusti vastu. Lisaks olid lapsed põnevil ja ootasid väga, et ükskord juba kohale jõuaksime.

Kui jõudsime Balti jaama peatusesse, tegid Pipid, keda oli sel päeval kokku 22, pika rivi ning jätkasime oma teekonda jalutuskäiguga läbi vanalinna. Teel Raekoja platsile, vaatlesime silmapiirile jäävaid huvitavaid maju ning tutvusime vanalinna kitsaste tänavatega. Kui jõuluturule kohale jõudsime oli laste esimeseks sooviks minna vaatama, kas jõuluvana on kodus. Paraku ei õnnestunud meil seda tähtsat meest kohata aga lohutasime lapsi sellega, et paari päeva pärast külastab jõulumees meid juba lasteaias. Õnneks lapsed ei lasknud end sellest heidutada, tegime jõuluvana maja juures pildi ning suundusime edasi avastama jõuluturgu.Järgmise peatuse tegime kuuse juures. Vaatlesime kuusel olevaid ehteid ning tegime jällegi pilti. 
Kokkuvõtlikult võib öelda, et kahjuks ei õnnestunud meil seal näha kõike, mida oleksime tahtnud aga siiski oli meie matk sinna igati tore ja mõnus vaheldus igapäeva rutiinile. Ka jõuluvanal oli kahju, et ei saanud meie Pipidega kohtuda ja saatis lohutuseks päkapikkudega lasteaeda kirja ja kõigile ühe magusa suutäie.

Vaata veel pilte siin.